Over ons

Wie zijn wij

Bij Van Druten Witgoed specialiseren wij ons in de verkoop van hoogwaardige, tweedehands witgoedapparaten, waaronder wasmachines, drogers en vaatwassers. Vaak rijst de vraag: “Kan een tweedehands apparaat echt betrouwbaar zijn?” Ons antwoord is een volmondig “ja”. Elk apparaat dat wij in ons assortiment opnemen, ondergaat een strenge kwaliteitscontrole. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten door uitsluitend A-merken zoals Miele, Bosch, AEG en Siemens aan te bieden. Versleten of ondermaatse onderdelen vervangen wij onmiddellijk, zodat elk apparaat voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen.

We hebben zoveel vertrouwen in de betrouwbaarheid van onze apparaten dat we zes maanden garantie bieden op elke aankoop. Onze toewijding om de verwachtingen van onze klanten niet alleen te voldoen maar te overtreffen, heeft ons een loyale klantenkring opgeleverd. Al meer dan 20 jaar zijn wij een vertrouwde naam in Baarn en wijde omgeving.

Bij Van Druten Witgoed garanderen wij dat u een betaalbaar en betrouwbaar tweedehands witgoedapparaat koopt, zonder in te leveren op kwaliteit.

Volg ons op

Altijd een ruim & wisselend assortiment

Wij werken alleen met A-merken zodat u altijd de beste kwaliteit in huis haalt.

Kwaliteit & Service bij ons op nummer 1

U krijgt bij ons 6 maanden omruil garantie & gratis bezorging. En Onze nieuwe producten worden verkocht met een standaard garantie van 2 jaar.

Voordelig

Bij ons koopt u gegarandeerd een goedkoop en goed werkend tweedehands witgoedapparaat.​

Veilig betalen

U kunt online snel en veilig betalen met iDeal. ​​